Στελέχωση

Το Τεχνικό Γραφείο ιδρύθηκε από την Πολιτικό Μηχανικό Αλίκη Κύρκου. Το γραφείο διαθέτει συνεργάτες σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του ώστε να διεκπεραιώνει με απόλυτη επιτυχία τα έργα που αναλαμβάνει και να ξεχωρίζει ως προς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Όλοι οι συνεργάτες έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και εμπειρία στο χώρο.

Ο Αλίκη Κύρκου αποφοίτησε το 2001 από το Ενιαίο Λύκειο Βόνιτσας με βαθμό "άριστα".

Το 2001 εισήχθη στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από την οποία αποφοίτησε το 2006, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση πενταετούς κύκλου σπουδών. Το 2008 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα «Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» του Ε.Μ.Π. με ειδίκευση στη «Διαχείριση Παράκτιας Ζώνης» παρουσιάζοντας πλούσιο ερευνητικό έργο.

Επί σειρά ετών συνεργάστηκε με μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρία και έχει εργαστεί στην επίβλεψη και δημοπράτηση έργων υψηλού ενδιαφέροντος στο εθνικό τεχνικό στερέωμα, καθώς και σε πληθώρα άλλων έργων μεγάλης κλίμακας στον ελλαδικό και διεθνή χώρο.

Το 2013 ολοκλήρωσε το διετές μεταπτυχιακό δίπλωμα «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα» ΜΒΑ των Σχολών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος.